I dag avsluttes vinterferien for noen, men det betyr starten for andre. Nå er det ny uke med nye muligheter. Ukens meny inneholder alt fra spennende salater, fiskeformer, kylling, pastaretter og grønnsaker. Kos deg og nyt at dagene nå blir lysere og lysere og vi er snart i gang med vårmåneden mars.
Mandag: Biffsalat med smakfull dressing:
Handleliste:
600 g biffstrimler
1 ferdigkuttet salatblanding
1 liten boks cherrytomater
1 rødløk
1 pk mini asparges
4 lime
1 bunt koriander
1 soyasaus
1 rød chili
1 hvitløk
Tirsdag: Engelsk fiskegrateng
Handleliste:
4 poteter
2 dl melk
2 egg
1 dl revet ost
persille, dill eller gressløk
Handleliste:
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola
Handleliste:
1 kg kveitefilet, uten skinn og bein
1 persille, frisk
1 timian, frisk
1 vårløk
1 rød chili,
1 hvitløk
200 g babygulrot
1 appelsin eller 2 dl appelsinjuice
1 rosmarin, frisk
Fredag: Kyllinglasagne
Handleliste:
1 pk kyllingfileter
1 pk lasagne
1 pk spinat
1 løk
1 hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 l melk , Hel eller lettmelk
litt revet muskatnøtt
1 stort briestykke
Lørdag: Pepperstekt Laks med sopp og tagliatelle
Handleliste:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
1 pk tagliatelle
100 g bacon
8 sjampinjonger
1 boks crème fraîche
1 hvitløk
Søndag: Kalkungryte
Handleliste:
400 g kalkunfilet
1 boks paprikapulver
1 hvitløk
1 rød karripasta
1 boks (400 ml) kokosmelk
1 vårløk
2 gule paprika
200 g østerssopp
1 lime
frisk koriander