Her er en nydelig middagsrett som passer godt til alle ukens dager. Bruk gjerne fullkornspasta, et godt og sunt alternativ sammen med mye grønnsaker. Ønsker du ikke kjøtt i denne retten, unnlat å ta det med. Du kan isteden for å bruke svin benytte laks eller kylling. Valget er ditt.
4 porsjoner
1 ytrefilet av svin
400 g farfalle eller pastarør
150 g blomkål
150 g brokkoli
100 g valnøtter
2 mellomstore rødløk
200 g blåmuggost
1 ss hakket frisk timian
salt og kvernet pepper
olje til steking
Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
Kok blomkål og brokkoli så vidt møre i lettsaltet vann.
Fres løken til den er myk og blank i en kasserolle tilsett valnøtter.
Skjær osten i terninger og bland sammen løk, ost, valnøtter, blomkål og brokkoli.
Stek biter av kjøtt i en stekepanne sammen med litt smør eller olje.
Vend det hele sammen med nykokt og godt avrent pasta.
Tilsett timian og smak til med salt og pepper.