Enklere kjeks enn dette skal du lete lenge etter. I tillegg så passer de perfekt å servere til dem med glutenintoleranse. Enkle å lage og kjempegode å spise! Smaker kjempe godt til is og har lang holdbarhet om de oppbevares i tett kakeboks. Disse kjeksene er fine å på lur om du får uventede kaffegjester.
Ca. 25 stk.
400 g mandler
2 egg
200 g melis
1 ss bakepulver
1 ss sitronsaft
Pynt:
25 mandler, skåldet
Mal mandlene i hurtigmikser.
Bland sammen mandler, egg, melis, bakepulver og sitronsaft til en tykk røre. Ta litt melis på hendene og form ca. 25 runde baller av røren.
Klem dem lett i melisen slik at de er godt dekket, og klem fast en mandel på toppen av hver kake og sett dem på et stekebrett.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 15 minutter eller til de er faste og har blitt gylne.
Avkjøl på rist, og oppbevares i tett boks. Har lang holdbarhet