Så enkelt, men likevel så godt!!! Den norske spekematen kan fint kombineres med forskjellige matvarer. Ønsker du heller å benytte deg av Italiensk eller Spansk skinke må du gjerne gjøre det. Her har jeg brukt god norsk spekeskinke sammen med pasta og gorgonzolaost. Men har du ikke det, kan du bruke en annen blåskimmelost, eller bruke en kremost i stedet for.. Utrolig enkelt og ikke minst super godt. God middag nå som sommeren kommer, i hvert fall så håper og tror jeg det!
4 porsjoner
300 – 400 g pasta
150 g spekeskinke
3 dl fløte, eller en blanding av fløte og melk
2 ss crème fraîche
100 g gorgonzola eller annen blåskimmelost
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Kok opp fløte og rør inn creme fraiche og osten
Skjær spekeskinken i strimler eller rull den bare sammen.
Server nykokt pasta med pastsausen, godt brød og salat ved siden av.