Deilige og sprø knekkebrød med nydelig smak. Nydelige til både frokost, lunsj og kveldsmat. Egner seg også som tilbehør til ostefatet. Disse kan du fint spise om du går på lavkarbo.
ca. 20 stk
200 g hele linfrø
200 g chiafrø
300 g solsikkekjerner
300 g havregryn
300 g gresskarkjerner
1 -2 ts salt
2 egg
ca.7 dl vann
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Bland inn eggene, hell i vann og rør alt godt sammen. Sett bollen på benken i ca. 30 minutter, slik at frøene får tid til å svelle .Deigen skal være løs, men ikke alt for rennende Ha blandingen over på et bakepapirkledd stekeplate, klapp den jevnt utover slik at den dekker stekeplaten. Ønsker du knekkebrødene tynnere, del blandingen i to og klapp den jevnt utover en stekeplate med bakepapir.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i 5 minutter, ta platen ut av ovnen og skjær den i ruter, sett inn i ovnen igjen og la den steke videre i ca. 25 minutter til knekkebrødene er gylne.
Skru ned varmen til 100 grader og la dem ettertørke om det er nødvendig.
Avkjøles på rist.