Sitter du på hjemmekontor og lei av de tørre brødskivene? Lag denne superraske og smakfulle lunsjvarianten på max 10 minutter.
1 porsjon
2 egg
2 ss vann
1/4 ts salt
1 klype pepper
1 ss olje
FYLL:
2 skiver skinke eller røkelaks
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
1 blad salat
1 liten bit agurk
1 ss mais
Ha egg, vann, salt og pepper i en liten bolle. Varm en stor stekepanne og ha i oljen.
Hell eggeblandingen i stekepannen, og la eggeblandingen stivne på svak varme. Mens blandingen stivner, vask, rens og skjær grønnsaker i staver.
Bruk det du har i kjøleskapet, om du ikke har akkurat det som jeg har brukt.
Ha den tynne omeletten på en tallerken og legg på grønnsaker og skinke eller røkelaks på halve og øverste del av omeletten.
Brett bunnen opp og sidene inn mot midten, som en konvolutt.
Legg et matpapir rundt eller bruk en liten matpakkepose. Rull gjerne rundt en hyssing og spis dem med hendene.