Det blir aldri feil med kylling til middag. Kylling kan smaksettes med det meste av krydder og eller urter. Her har jeg krydret med både paprika og karri som gir en god smak. Ratatouille er stekte grønnsaker gjerne med de grønnsakene du allerede har i hus eller de du liker aller best. Server gjerne ris og en dressing til.
4 porsjoner
4 kyllingfileter
1 ss paprikakrydder
2 ss karri
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss smør eller olje
Rataouille:
2 cm frisk ingefær
2 båter hvitløk
100 g kantarell eller annen sopp
1 rød paprika
1 grønn squash
1 rødløk
1 ss olje , til steking
Tørk av kyllingfiletene og strø over paprika, karri, salt og pepper.
Ha smør eller olje i en stekepanne og stek kyllingfiletene i pannen til de er gjennomstekt. Sett gjerne inn et steketermometer i den tykkeste delen. De er ferdig når termometeret viser 68 grader.
Finhakk ingefær og hvitløk. Rens og del sopp, paprika, squash og rødløk i passe biter.
Varm olje i pannen og stek alle grønnsakene til de er møre. Strø gjerne over litt krydder om du ønsker en sterkere smak av paprika og karri.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Server kyllingen på en seng av ratatouille med ris med ris til.
Ønsker du litt rømme eller en dressing til, server det til. Server gjerne litt rømme eller en dressing til om du ønsker.