Smakfull og enkel middag når du har lyst på noe enkelt, sunt og godt til middag. Du kan bruke alle typer grønnsaker helt avhengig av hva du liker og hva du har i kjøleskapet.
4 porsjoner
6–8 stekte kyllinglår
4 flak bakepapir
½ pk. grønnkål
½ brokkoli
1 pk. delikatesseløk
500 g småpoteter
1 gulbet
1 rødbete
16 små tomater
½ pk. grønnkål
2 båter hvitløk
8 kvister rosmarin
½ dl olje
1 ts salt
1 ts pepper
4 ts oregano
Legg bakepapirene på to bakeplater. Rens løk, finhakk hvitløk, og del potetene i to. Skrell gulbet og rødbete og del dem i båter. Brokkolien deles i små buketter og grønnkålen i biter. Fordel grønnsakene på hvert sitt flak med bakepapir. Fordel oljen over sammen med hvitløk og rosmarin. Strø salt, pepper og oregano over.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca. 15 minutter. Legg så inn de ferdig stekte kyllinglårene, og la de steke med de siste 10 minuttene eller til alt er mørt og varmt. Server gjerne en god rømmedressing med urter og grovt brød til.