Ferdig stekt kylling er både enkelt og rimeligere alternativ enn kyllingfileter. Får du ikke brukt alt på en gang, skjær dem i skiver og blir det for mye, frys ned og ta opp ved en senere gang.
4 porsjoner
1 grillet kylling
1 pk. ruccolasalat
1 agurk
2 stilker vårløk
2 gulrøtter
2 stilker stangselleri
1 pk. nudler
1 liten flaske sweet chilisaus
Del den ferdige grillede kyllingen i to og rens kjøttet fra skroget.
Legg det i en ildfast form og lun dem på nederste rille ved 150 grader i ca. 10 minutter.
Vask og rens salat, agurk i biter, vårløk i ringer, gulrøtter i tynne strimler og stangselleri i biter. Fordel alt på fatet. Skjær kyllingkjøttet i tynne skiver og legg dem på toppen.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Legg på ruller med nudler og hell litt sweet chilisaus over. Server med mer saus om du ønsker og gjerne godt grovbrød ved siden av.
Tips! Bruk fullkornsnudler, fullkornpasta eller naturris når du skal bruke det i salater. Det gir mer metthet og er et sunnere alternativ enn det hvite.