En vri av en internasjonal klassiker, caipirinha, som passer i alle sammenhenger.
1 glass
4 cl Komiteens gla` sommer akevitt, eller annen blank akevitt
1/2 lime
2 ts sukker
1 neve solbær
knust is
Skjær lime i biter og ha dem sammen med sukker og solbærene i et stødig rocksglass.
Knus alt sammen med en barskje eller en morter.
Tilsett knust is og akevitt. Rør godt rundt.
Hell den over i et glass og server med friske bær eller annet grønt eller blomster.
Komitéens Gla’sommer Akevitt, kr 294,90
Nyansert, sitrus- og dillpreget, myk og middels fyldig, innslag av litt anis og karve.
Fin å bruke i drinker, men nyte også godt alene.
Trykk på bildet så kan du lese mer om denne akevitten på vinmonopolet sine nettsider.
https://www.vinmonopolet.no/Land/Norge/Viken/Nittedal/Komit%C3%A9ens-Gla%27sommer-Akevitt/p/15546202