Det er aldri feil å servere og lage litt salater til middag nå som dagene både blir varmere og lysere.
4 porsjoner
300 g kylling
1 båt hvitløk
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss olje/smør
1 kvist rosmarin
150 g pastaskjell
3 egg
1/2 isbergsalat
1 paprika
1/2 agurk
6 små tomater
1/2 rødløk
12 oliven, sorte
1/4 gl fetaost
Pynt:
3 rosmarinkvister
noen fioler
Del kyllingen i biter og finhakk hvitløken.
Ha olje eller smør i en panne og stek kyllingbitene med hvitløk og rosmarinkvisten, salt og pepper, til bitene er gylne og gjennomstekte. De skal være gjennomstekte, men ikke tørrstekte.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Ha vann i en kjele og kok eggene i ca. 10 minutter. Hell av vannet og avkjøl. Del dem i båter.
Del salaten, agurk og paprika i biter, tomatene i to og løken i tynne båter.
Legg salat, grønnsaker, kyllingbiter, pastaskjell og egg på et fat og strø over oliven og fetaost.
Strø på litt salt og pepper og hell gjerne over litt olje like før servering.
Pynt med rosmarinkvister og gjerne litt fioler på toppen om du finner det i skogen.