I dag avsluttes vinterferien for noen, men det betyr starten for andre. Nå er det ny uke med nye muligheter. Ukens meny inneholder alt fra spennende salater, fiskeformer, kylling, pastaretter og grønnsaker. Kos deg og nyt at dagene nå blir lysere og lysere og vi er endelig i gang med vårmåneden mars.
(Klikk på bildene så kommer du direkte til oppskriften.)
Mandag: Biffsalat med smakfull dressing:
Handleliste:
600 g biffstrimler
1 ferdigkuttet salatblanding
1 liten boks cherrytomater
1 rødløk
1 pk mini asparges
4 lime
1 bunt koriander
1 soyasaus
1 rød chili
1 hvitløk
Tirsdag: Engelsk fiskegrateng
Handleliste: 400 g torskefilet
4 poteter
3 dl melk
2 egg
1 hvitløk
1 rød chili
1 dl revet ost
persille, dill eller gressløk
Onsdag: Pasta Pronto
Handleliste:
500 g tagliatelle eller annen pasta
1 hvitløk
200 g kokt skinke
200 g frosne erter
1 spiss rød paprika
1 bunt oregano
3 dl matyoghurt Gresk Type
1 liten blåskimmel ost, for eksempel Selbu blå eller Norzola
Torsdag: Kveiterullade med appelsinglasserte gulrøtter og ovnsbakte poteter
Handleliste:
1 kg kveitefilet, uten skinn og bein
1 persille, frisk
1 timian, frisk
1 vårløk
1 rød chili,
1 hvitløk
200 g babygulrot
1 appelsin eller 2 dl appelsinjuice
1 rosmarin, frisk
Fredag: Kyllinglasagne
Handleliste:
1 pk kyllingfileter
1 pk lasagne
1 pk spinat1 løk
1 hvitløk
1 boks hakkede tomater1 l melk , Hel eller lettmelklitt revet muskatnøtt
1 stort briestykke
Lørdag: Pepperstekt Laks med sopp og tagliatelle
Handleliste:
600 g laksefilet, uten skinn og bein
1 pk tagliatelle
100 g bacon
8 sjampinjonger
1 boks crème fraîche
1 hvitløk
Søndag: Kalkungryte
Handleliste:
400 g kalkunfilet
1 boks paprikapulver
1 hvitløk
1 rød karripasta
1 boks (400 ml) kokosmelk
1 vårløk
2 gule paprika
200 g østerssopp
1 limefrisk koriander