Dette er en smakfull og sunn salat som er enkel å ha med seg på jobb om du er litt lei av brødskiver eller knekkebrød. Men denne passer også til middag eller om du skal ha klubb med venninnene dine. Ønsker du heller å benytte reker eller kylling, går det helt fint. Her er alt opp til hva du har lyst på. Har du andre grønnsaker er det bare å benytte det du har i kjøleskapet. Da blir det mindre matsvinn og du får brukt opp ting du allerede har i kjøleskapet.
4 porsjoner
200 g fullkornspasta
2 egg
1 beger krepsehaler
1 rødløk
1 grønn paprika
1 boks mais
1 hode crispisalat
125 g fetaost
1 neve fersk timian
Dressing:
1 dl extra virgin olivenolje
1/2 dl hvitvin
2 ss sitron
salt og nykvernet pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Kok opp vann og legg i eggene og la de koke ca. 10 minutter.Avkjøl og fjern skallet.
Del eggene i båter.
Vask, rens og del grønnsaker i biter og strimler.
Hell av kraften på krepsehalene og la dem renne av seg
Hell av kraften på maisen.
Lag dressing av olivenolje, eddik, sitron og smak til med salt og pepper.
Legg alt på et fat og pynt med timian på toppen.
Drypp litt dressing over og server resten av dressingen ved siden av.