Server smakfull røkt laks i hjemmelaget rødløkskrem med frisk basilikum på toast. Denne retten passer perfekt til tapaskvelden eller som forrett eller som munnfull til champagnen. Og det beste så faller den helt klart i smak hos de fleste.
ca. 10 stk
100 g røkt laks
1 1/2 rødløk
1 dl crème fraîche
1/2 sitron
salt og pepper
basilikum, frisk
1 baguette
olivenolje
Sett stekeovnen på 180 grader
Finhakk røkt laks og rødløk i små terninger og bland med crème fraîche.
Smak til med salt, pepper og saften av sitron.
Skjær baguetten i tynne skiver, drypp olivenolje på et stekebrett og legg på baguettskivene.
Stek i stekeovnen til skivene er sprø og gyllen, ca. 5 minutter.
Ha rødløkskremen med røkt laks på toastskivene rett før servering.
Server med et blad basilikum på toppen.