Disse hornene har litt luksuspreg ved at de inneholder fløte. De smaker fortreffelig med litt sjokolade i midten. Varm dem gjerne litt før servering, da blir de enda bedre
Ca. 12 stk.
4 dl fløte
50 g gjær
400 g smør
4 eggeplommer
1 dl sukker
Ca. 1 kg hvetemel
FYLL:
100 g sjokolade
PENSLING:
1 egg
PYNT:
melis
vann
konditorfarge
sjokoladehjerter
Rør ut gjæren i lunken fløte, tilsett smeltet smør, eggeplommer, sukker og hvetemel og elt alt til passe deig.
Sett deigen til heving på et lunt sted ca.1 t, med plast eller ett klede.
Kjevles tynt til en sirkel og skjæres i snipper/trekanter.
Legg litt hakket sjokolade på hver trekant og rull sammen til horn. Legg snippen ned på en bakeplate.
Settes til heving i ca. 50 minutter med ett klede over.
Pensles med egg før de settes inn i ovnen.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca.10 minutter eller til de er gylne.
Avkjøles på rist.
Pyntes med melisglasur og sjokoladehjerter.