gronnsaus
Alle innlegg Fisk og skalldyr Kjøtt Kylling og fjørfe Oppskrifter

Grønnsaus

0 Flares 0 Flares ×

Denne sausen smaker rett og slett himmelsk og gir deg en smaksopplevelsen på kjøtt, kylling og fisk du sent vil glemme. Ikke bli skremt av kapers eller ansjos, de hever bare smaken på denne utrolig deilige sausen som passer til alt. Enkel å lage og nydelig på smak, hva mer kan du egentlig ønske deg da?

 4 – 6 porsjoner

1 bunt bladpersille (uten stilkene)
3 ss kapers
Saft av 1 sitron
5 ansjosfileter
1 løk
2 båter hvitløk
1 ss hvitvinseddik
1 dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
Ha alle ingredienser til sausen, unntatt olje, salt og pepper i en food processor.
Tilsett olje litt og litt, mens maskinen kjøres på lav hastighet.
La sausen bli jevn og godt blandet.
Smak til med salt og pepper og sett den kaldt til den skal serveres.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×