Mange er lei den vanlige tacoen, så her er kjøttdeigen byttet ut med fylt kyllingfilet. Lettvint men smakfullt!
4 porsjoner
4 kyllingfileter
4 skiver brie
2 ss frisk timian
1 gl soltørkede tomater
salt og pepper
4 – 6 tortillalefser
1 brett salat
1 rødløk
1 gl. salsa
Urterømme:
2 dl lettrømme
saften av ½ sitron
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss hakket frisk kruspersille
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie, litt frisk timian og tomater.
Ha på salt og pepper.
Stek filetene litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt margarin, bare til filetene er pent brune. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter.
Varm tortillalefsene raskt i ovnen.
Legg på salat, og del filetene i to og legg dem i lefsene. Ha på litt urterømme og eller salsa om du ønsker.