Wok er raskt å lage og passer midt i blinken når sulten melder seg etter en lang dag på jobb og skole. Woken kan lages med eller uten kjøtt, her har jeg valgt å bare ha i grønnsaker. Det beste er jo også at grønnsakene kan varieres i det uendelige.
4 porsjoner
1 rød chili
1 pk sukkererter
1 rødløk
1 – 2 røde paprika
8 sjampinjonger, kan utelates
1 – 2 brokkoli
40 g nøtter
2 pk eggenudler
Sursøt chilisaus
Rens chili for frø og hinner og finhakk den.
Del grønnsakene i biter, strimler og buketter stek raskt i olje.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Bland alle ingrediensene i woken og la det steke noen minutter.
Server gjerne en sursøt saus og godt brød ved siden av.
Handleliste:
1 rød chili
1 pk sukkererter
1 rødløk
1 – 2 røde paprika
8 sjampinjonger, kan utelates
1 – 2 brokkoli
40 g nøtter
2 pk eggenudler
1 liten flaske sursøt chilisaus