Du får deilige moreller i butikkene og snart er de norske i butikkene om du har lyst til å lage denne deilige ostekaken hvor oppskriften kommer fra Tyskland.
Denne har lett for å falle sammen på midten, men det spiller jo ingen rolle så lenge den smaker himmelsk som denne gjør.
14 STK
4 egg
300 g sukker
175 g smør
4 beger vaniljekesam
2 ts vaniljesukker
1 toppet ts bakepulver
3 ss semulegryn
4 ss maisenna
1 ts sitronsaft
PYNT:
Kirsebær eller moreller
rømme
Bland sammen egg, sukker, smør, kesam, vaniljesukker, bakepulver, semulegryn, maisenna og sitronsaft i en miksmaster.
Hell blandingen over i en rund form, ca.26 cm.
Stekes i ovnen på nederste rille ved 180 grader i ca. 1time.
Når kaken er gyllen og litt brun i kanten, er den ferdig. Den hever veldig i ovnen, og skal falle sammen etterpå.
Server kaken som den er eller pynt den med kirsebær eller moreller og bærsaus på toppen Ha gjerne litt rømme på toppen sammen med bærene.
(Foto: http://www.kimholthe.no)