Kylling og pasta går som regel ned på høykant hos både store og små. Men i stedet for den tradisjonelle sausen har jeg laget deilig ertepesto som harmonerer perfekt og smaker nydelig til.
4 porsjoner
4 kyllingfileter
1 pk. pasta
ERTEPESTO:
1 potte basilikum
1 dl grønne erter
50 g valnøtter
50 g parmesan
2 båter hvitløk
Ca. ½ dl rapsolje
salt og pepper
Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser. Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til med salt og pepper.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto. Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over. Server gjerne godt brød ved siden av.