Store deilige muffins som får tennene til å løpe i vann. Disse har både vanilje og hvitsjokolade i seg og det smaker nydelig.
Pynt dem med melisglasur og da blir de riktig så søte! Har du glutenintoleranse, bytt ut hvetemelet med glutenfritt mel.
10–12 STK.
150 g smør
2 dl sukker
2 egg
½ dl melk
1 -2 ts vaniljesukker
3 dl hvetemel evt. glutenfritt mel
1 ts bakepulver
100 g hvit sjokolade
PYNT:
1 eggehvite
ca.2 dl melis
rød konditorfarge
kakepynt
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett og ett om gangen og hell i melken i en tynn stråle samtidig som det røres godt. Rør inn vaniljesukker, mel og bakepulver. Tilsett grovhakkede sjokoladebiter. Fyll formene ca. 3/4 fulle. Stekes i ovnen på midterste rille ved 200 grader i ca.15 minutter. Bland sammen melis, litt eggehvite og konditorfarge til ønsket konsistens. Pynt med melisglasur i ønsket mønster og kakepynt på toppen.