Brekk noen daimsjokolader og strø dem enkelt over bunnen og la dem smelte inn i kaken. Da blir det en spennende overflate som ikke trenger mer pynt for å friste.
250 g mørk sjokolade
250 g smør
2½ dl sukker
5 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
3 doble daim
bringebærsorbert
Smelt sjokolade og smør i vannbad. Når sjokolade og smør har smeltet tilsettes sukkeret og rør det inn i blandingen.
La det avkjøles litt før eggene tilsettes ett av gangen.
Bland sammen hvetemel og bakepulver og rør det i.
Hell røra i smurt rund form, ca 26 cm eller en liten langpanne, ca. 30 x 40 .
Stekes i ovnen på nederste rille ved 175 grader i ca.30 minutter til kaken er nesten stivnet. Avkjøl og sett den kjølig til neste dag.
Finhakk daimsjokolade og strø den over kaken. Sett kaken inn i ovnen og stek på nederste rille ved 250 grader og la den stå til sjokoladen nesten har smeltet. Dette går fort så følg med.
Server med litt sorbé og frisk frukt.