Røkelaks med pesto smaker nydelig sammen med tagliatelle. Her har jeg brukt kesam og blandet inn pesto til ønsket smak. Men du må gjerne bruke creme fraiche om du heller vil det. Den er litt mer kokestabil enn kesam.
4 porsjoner
500 g tagliatelle
300 g røkelaks
3 dl kesam eller creme fraiche lett
5 ss pesto
10 sherrytomater
1 dl basilikumblader
Kok pasta som anvist på pakken.
Skjær laksen i biter.
Bland sammen kesam med pesto etter smak, og varm det forsiktig opp i en kjele. Du kan også benytte creme fraiche og gjerne lett.
Tilsett tomatene. Bland den varme sausen med den kokte tagliatellen og laksestrimlene.
Dryss over nykvernet pepper og basilikum og server straks, gjerne med en god salat og grovt brød ved siden av.
Handleliste:
500 g tagliatelle
300 g røkelaks
3 dl kesam, naturelle eller creme fraiche lett
1 gl pesto
10 sherrytomater
1 potte basilikum