Dette er middagen du lager på under 20 minutter. Kanskje ikke den sunneste, men virkelig nydelig når du har lyst på noe godt og smakfullt til middag. Fyll tortillas med det du har lyst på, og friter de raskt i litt olje. Server med en god salat ved siden og middagen er i boks.
4 porsjoner
kjøtt fra ½ grillet kylling
6 tortillalefser
1 grønn chili
½ potte frisk koriander
2 tomater
1 løk
1 ss olje
salat
½ paprika
Fritering:
4 – 6 dl olje
Tilbehør:
1 rømme
1 gl. salsa
Salat
Fjern frøene på chiliene og finhakk dem sammen med korianderbladene.
Skjær tomat og løk i terninger og fres alt i en panne sammen med litt olje.
Skjær kyllingkjøttet i strimler og tilsett kjøttet.
Varm tortillaene som anvist på pakken.
Ha på et par skjeer med kjøtt- og grønnsaksblanding.
Rull dem sammen, brett inn sidene og fest med tannstikkere. Varm olje i en dyp stekepanne eller gryte og friter dem til de er sprø og lyse brune. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne.
Server med litt salat, paprika, salsa og rømme.