Denne kaken inneholder naturell yoghurt som gir den en deilig smak av både litt naturell yoghurt og vanilje. Men du kan også benytte vaniljeyoghurt om du vil. Da får den en litt sterkere vaniljesmak. Men litt tørket jordbær på toppen smaker den allikevel veldig friskt.
20 stk.
125 g smør
220 g sukker
3 egg
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 ts natron
300 g hvetemel
3 dl yoghurt naturell eller vanilje
Glasur:
1 boks fluff med jordbær
100 g kremost
1 -2 bokser frysetørret jordbær
Pisk mykt smør og sukker lyst og hvitt. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen mel, natron, bakepulver og vaniljesukker. Bland dette i deigen vekselsvis med yoghurten.
Ha røra over i en liten, bakepapirkledd langpanne, ca 20×30 cm.
Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen. Hvelv den ut av formen og fjern bakepapiret.
Ha fluff marshmellows med jordbærsmak og kremost i en kjøkkenmaskin og pisk til jevn glasur.
Bre glasuren over og strø på frysetørret jordbær.
Del kaken opp i passe store firkanter eller snipper.