Dette er vel noe av det enkleste du kan lage av konfekt. Og i tillegg er det litt mer sunt..
Disse er kjempe nydelig til champagne og fint som kakepynt. Men de er også veldig gode til en kopp kaffe. De holder seg ikke så lenge, men et par dager i kjøleskap går fint.
(Ca. 20 stk)
1 kurv jordbær
100 g kokesjokolade
1 ss delfiafett
Pynt:
50 g hvit sjokolade
Skyll jordbærene og behold hamsen på.
Brekk sjokoladen og ha det i en bolle sammen med delfiafett .
Sett bollen over en kjele med vann og smelt sjokoladen og fettet. Rør det sammen når alt har smeltet, slik at du får en glatt masse.
Hold i hamsen, dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen og legg dem på bakepapir til sjokoladen stivner.
Smelt litt hvit sjokolade i vannbad og ha det over i en pose og klipp hull i tuppen og sprøyt tynne striper over. La dem stivne på et bakepapir.