Desserter har evnen til å pynte opp et middagsbord, og denne fromasjen er intet unntak. Syrlig og god og passer perfekt etter en deilig middag i helgen. Pynt med litt friske bringebær på toppen og nyt de deilige smakene.
4 porsjoner
4 pl. gelatin
200 g bringebær
2 egg
2 ss sukker
litt sitronsaft
¼ dl vann
2½ dl fløte
friske bær til servering
Bløt gelatinplatene i iskaldt vann i 10 minutter.
Mos bærene, du kan gjerne bruke hurtigmikser.
Pisk egg og sukker til eggedosis og bland i mosen.
Smak til med sitronsaft og ev. litt mer sukker.
Klem ut vannet av gelatinplatene.
Ha i litt kokende vann, og rør til gelatinen er oppløst.
Rør gelatinen inn i eggedosis-bærblandingen i en tynn stråle.
Visp kremfløten stiv og vend den forsiktig inn.
Fyll i dessertskål eller porsjonsglass og sett dem kaldt for å stivne, ca.2 t.
Pynt med friske bær og sitronmelisse på toppen.