En enkel og god kake som er enkel å lage. Smak til fyllet med litt kakaolikør og du vil oppleve at det passer perfekt. Men ønsker du ikke det lar du det bare være.
Skjær den gjerne i trekanter og legg den på et fat. Da blir den litt annerledes , men smaker himmelsk. Gjør seg godt på en søndag.
6 – 8 stk
5 egg
1½ dl sukker
2½ dl hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
2 ss smeltet smør
Fyll:
150 g kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
3 eggeplommer
3 dl kremfløte
½ dl Bailyes likør
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Sikt og bland inn det tørre og rør inn smeltet smør.
Hell røren i en godt smurt liten langpanne og stek i ovnen på nederste rille ved 170 grader i 30–40 minutter.
Avkjøl på rist.
Smelt sjokoladen i kaffe. Avkjøl litt og rør inn eggeplommer.
Bland sjokoladerøren med pisket kremfløte. Smak til med bailyes likør.
Del kaken i to lag, og skjær ut en trekant. Legg sjokoladekremen mellom lagene og oppå kaken.
Pynt med frisk frukt på toppen om du har, eller pynt med sjokolade eller det du har av annen pynt.