Med noen kokte poteter , litt røkte pølser og en boks med hermetiske tomater, blir dette en middag du lager på 1-2-3.
Jeg kjenner i hvert på at jeg blir så glad når jeg får brukt opp litt rester. Og når jeg titter etter ser jeg at jeg har noen rester etter helgen. Og det har kanskje du også?
4 porsjoner
200 g pølser
5 kokte poteter
1 løk
3 båter hvitløk
1 ss smør
¼ ts chilipulver
1 boks hermetiske tomater
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts frisk basilikum
Del pølser og poteter i passe biter.
Finhakk løken og fres den i smør til den blir blank.
Tilsett pølser og poteter, finhakket hvitløk og chilipulver og fres det sammen med løken.
Hell over hermetiske tomatene og la alt trekke i ca.15 min.
Smak til med salt og eventuelt pepper.
Dryss over grovhakket basilikum og server med ferskt brød ved siden av.