Lag en smakfull lapskaus til middag i dag. Men gjør som meg og bruk en god røkt pølse i stedet for å bruke storfekjøtt som trenger lang koketid. I tillegg setter pølsene en god smak på retten og du trenger ikke å krydre så mye! Dette er en rett små og store setter stor pris på. Billig å lage er den også.
(4 porsjoner)
2 kjøttpølser
8 poteter
1 løk
4 gulrøtter
2 tykk skiver kålrot
1 persillerot
10 dl vann
1 ts salt
1/2 ts pepper
Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.
Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.
Del pølsen i små biter og stek dem lett i stekepanna.
Når potetene og grønnsakene er nesten møre, tilsettes pølsebitene.
La alt trekke noen minutter til det er varmt.
Smak til med salt og pepper.
Handleliste:
2 kjøttpølser
8 poteter
1 løk
4 gulrøtter
1 liten kålrot
1 persillerot