Lurer du på hva du skal ha til middagen i uken som kommer? Ta en titt på mine forslag og se om det er noe som kan friste deg og familien. Her er det både supper, gryter og burgere. Nå kan du trykke både navnet på retten og på bildet for å komme direkte inn til oppskriften. I uken som kommer skal jeg lage jul på hytta for julereportasje til Norsk Ukeblad i uke 48, så da skal jeg dele min jul med dere som leser Norsk Ukeblad, så dette blir en litt annerledes jobbeuke for min det. Men da gjenstår det bare å ønske deg en fin uke.
Handleliste:
1 løk
1 hvitløk
1 purre
400 g poteter
2 terninger grønnsakbuljong
100 g bacon
Handleliste:
400 g laksefilet, uten skinn og bein
200 g reker
1 bunt vårløk
1 hvitløk
1 rød chili
1 lime
1 pk hamburgerbrød
1 rødløk
1 rød paprika
1 crispi salat
1 lime
4 små tomater
1 kesam eller rømme
Handleliste:
1 ferdig kylling
2 bokser fløte
1 lite glass karripasta
2 bokser hakkede tomater
1 hvitløk
1 pk ris
Nøtter/mandler
koriander
mangochutney
2 bananer
1 pose kokos
1 – 2 pk Nanbrød
Handleliste:
2 kjøttpølser
8 poteter
1 løk
4 gulrøtter
1 liten kålrot
1 persillerot
Fredag: Laks på risotto evt torsk eller steinbitt
Handleliste:
600 g laks, evt torsk eller steinbit
4 dl risottoris
2 sjalottløk
50 g sopp
50 g parmesan
urter etter eget ønske
1 boks Crème Fraîche
1 rød chili
1 sitron
1 -2 kyllingbuljongterninger eller fondcups
Handleliste:
4 biffer á 150 g
1 gl rød pesto
1 gl soltørkede tomater
1 bit parmesan
400 g tagliatelle
3 dl fløte, melk eller kesam,
urter, basilikum, oregano, timian
1 hvitløk
Handleliste:
500 g reinskav/finnbiff
1 bit bacon
5 delikatesseløk eller sjalottløk
1 pk smør
200 g frisk skogssopp, gjerne kantareller
1 brokkoli
1 rød paprika
1 beger snøfrisk
3 dl fløte
1 lite glass tyttebærsyltetøy
1 kg mandelpoteter
3 dl matfløte