Pull-apart brød - Fylt loff med urter
Alle innlegg Brød og rundstykker Oppskrifter

Pull-apart brød – Fylt loff med urter og ost

0 Flares 0 Flares ×

Nam! Perfekt til supper, grillmat eller som en egen liten kveldsrett.

4-6 porsjoner

1 loff

1 hel hvitløk
150 g meierismør
1 neve friske urter, basilikum, timian, persille
1 ts flaksalt
150 g revet ost

Skjær brødet i skiver på kryss og tvers, men ikke skjær helt igjennom. La brødet henge sammen i bunnen.

Finhakk eller press hvitløk fint og finhakk urter. Pisk smøret luftig sammen med hvitløk og urter. Fordel smøret og revet ost mellom alle bitene i brødet.

Pakk brødet inn i to lag aluminiumsfolie. Stekes på midterste rille ved 220°C, eller legg brødet ved siden av glørne i et bål eller på grillen i ca. 15 minutter til osten har smeltet godt og brødet har trukket til seg smør og urter. Bryt av biter og spis det når det er rykende varmt.

 

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 0 Flares ×

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *