Når du har knapt med tid til gjestene kommer eller bare har lyst til å gjøre det enkelt, da er det lurt å ha en rull med ferdig kransekakemasse liggende. Bunnen er glutenfri og passer også for dem med glutenintoleranse.
4 porsjoner
1 rull kransekakemasse
4 egg
1 ts bakepulver
Fyll:
3 dl kremfløte
2 ts melis
Pynt:
10 jordbær
200 g bringebær
200 g blåbær
100 g bjørnebær
Del opp kransekakemassen i biter og ha den i en bakebolle. Tilsett eggene og visp til en jevn deig. Tilsett bakepulver og vend det inn.
Hell deigen over i en bakepapirkledd rund form, ca. 22 cm. Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller til den er gjennomstekt. Sjekk med en kakenål om den er ferdig stekt. Det skal ikke henge igjen deig på pinnen. Hvelv kaken over på rist og la den avkjøles.
Pisk kremen stiv med litt melis, bre den over kaken og topp med friske bær.
Tips!
Vaniljekrem eller iskrem egner seg også fint på denne kaken sammen med friske bær.