Disse muffinsene vil barna elske. Ikke bare at de er saftige og gode, byr de også på en herlig overraskelse når en tar av iskjeksen og det ramler ut søte Non Stop eller hva du måtte ønske å fylle juletreet med.
Ca. 15 stk.
4 store egg
4 dl sukker
250 g smør
2 dl melk
7 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Fyll:
1 pose Non Stop eller annet smågodt
1–2 pk. iskjeks
100 g kremost
225 g smør
12 dl melis
1½ dl helmelk evt. fløte
5 dråper grønn konditorfarge
2 ss melis
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Smelt smøret og bland det med melken. Tilsett det i eggedosisen. Bland det tørre og ha det i deigen til slutt. Deigen kan tilsettes 2 ss kakao om en ønsker sjokolademuffins. Fordel deigen ¾ fulle i muffinsformene.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 180 grader i 12–15 minutter.
Rør sammen kremost og romtemperert smør. Tilsett melis. Rør inn melk, litt av gangen, til du får ønsket konsistens. Dersom toppingen blir for tynn, tilsetter du mer melis, og dersom den blir for tykk tilsetter du mer melk eller fløte. Del kremen i ulike boller, ha litt mer i den du skal tilsette farge.
Ha kremen i to forskjellige sprøyteposer med liten tupp på den grønne og en stor rund tupp på den hvite. Ta en neve nonstop og fyll iskjeksen. Fordel et tynt lag med litt grønn krem på iskjeksen, det kan være lurt å klippe den til, slik at treet blir rett når den settes på muffinsen.
Fordel litt hvit krem på muffinsen, sett treet på den hvite kremen. Lag små tupper rundt hele iskjeksen. Stø litt melis over trærne og sett dem på et fat.
Overraskelsen blir stor når en tar av iskjeksen og det ramler ut nonstop til alles glede.