Det nærmer seg både pinsehelg og 17.mai. Og det er viktig å være klar over at skal du ha varer på polet må de handles inn i dag eller senest i morgen. Pinseaften er nemlig polet stengt og mandag som er 16,mai er det 2.pinsedag og også stengt. Når det gjelder å handle inn råvarer må det gjøres på lørdag før kl 16.
Jeg har satt sammen to tre retters middager og med disse får du vinanbefaling til: Disse tipsene er satt opp av dyktige vinfolk som vet hva som passer best å servere av vin til mat.
Forrett:Klikk på bildet så kommer du til oppskrift
Asparges med hollandaise og spekeskinke
Vintips:
Hovedrett: klikk på bildet for oppskrift
Kveite med, rødvinssaus og stekte poteter og miniasparges
Vintips:
Dessert: Brødpudding
Meny nr 2.
Toast med røkelaks og dillkrem.
Helgrillet indrefilet av storfe med verdens beste potetsalat og BBQ saus og frisk salat –
Vintips:
2252306 (205675) Villa Pallato Riposato, 3 liter BIB, Italia
Fløterand